Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2010, 21:16:36
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
,,Da,sunt musulman.Radacinile mele sunt in Medina,ne-am stabilt in Ierusalim prin sec VII-lea ,venind din Arabia.Atunci cand musulmanii au intrat in Ierusalim ,califul Omar a primit ,odata cu cheile orasului si cheia Bisericii Sfantului Mormant.Califul a dat-o stramosilor familiei mele.De atunci ,la Biserica Sfantului Mormant stau de paza numai cei din neamul nostru de 1363 ani!In fiecare zi deschid Biserica la ora 4.Cheia dateaza din din anul 1524.Inchid de fiecare data Biserica la ora 19 fix.Asta e treaba mea.Curat incuietorile de 3 ori pe saptamana .E usor .Sunt de meserie inginer electonist.Am lucrat in domeniul acesta 15 ani.Am multe griji cand se aproprie Pastile.Contolez totul.Eu insumi incui usa Mormantului cu mainile mele!!Acestea inainte ca Patriarhul Ierusalimului sa inceapa slujba de multumire a pogararii Luminii Sfante.Ai inteles?,,
Fara intentia de a fi carcotas, dar de unde pana unde faptul ca e o traditie veche de sute de ani garanteaza onestitatea indivizilor care participa la ea?

De la o generatie la alta se pot transmite si lucruri mai putin placute sau cinstite, iar faptul ca asta se intampla cateva sute de ani la rand nu e o garantie pentru calitatea informatiei/traditiei, ci e meritul disciplinei cu care se face trasmiterea ei.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24