Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2010, 14:37:54
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Eu nu cred in blesteme

Eu nu cred in blesteme.

Dumnezeu e atotputernic,mai sunt si ingeri care pot si aceia lucra asupra materiei adica asupra naturii oamenilor,planetelor,stelelor etc din Cosmos fiind si aceia puternici si normal sunt ingeri buni si ingeri care au cazut (draci).
Cum zice parintele Cleopa de la Sfantul Maxim Marturisitorul si alti Sfinti Parinti Dumnezeu ingradeste lucrarea ingerilor care au cazut(draci) nelasandu-i sa lucreze tot timpul asupra oamenilor si asupra naturii.
Acum normal dracii pot sa cleveteasca pe oameni la Dumnezeu ca Dumnezeu sa ii lase sa lucreze rele asupra oamenilor (a se vedea exemplu la Sfanta Scriptura cu Sfantul Iov).

Daca Sfantul prooroc Iov a facut acea urare acelui fiu al sau nu stim daca s-a respectat acea urare sau nu,trebuie vazut in istoria biblica.

Ca doar sclavi au fost din toate neamurile nu putem sa zicem ca sclavi au fost numai dintr-un anumit neam.
Ar trebui cautat mai bine Sfanta Scriptura - Vechiul Testament sa se vada cum e scris de fapt si la ce se refera.

Acum moliftele Sfantului Vasile cel Mare sunt altceva,sunt niste rugaciuni de izgonire a dracilor din oameni.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blesteme...mit sau realitate?!? ioana30 Generalitati 40 02.10.2012 17:47:06
ce sa cred? camiluncan Stiri, actualitati, anunturi 37 18.07.2009 23:17:59
Blesteme la biserica cod_gabriel Generalitati 19 08.03.2008 12:16:02
dezlegari blesteme in post evutza Generalitati 0 06.12.2007 21:55:08
Asa cred io! consuela Generalitati 22 05.06.2007 16:01:03