![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in blesteme.
Dumnezeu e atotputernic,mai sunt si ingeri care pot si aceia lucra asupra materiei adica asupra naturii oamenilor,planetelor,stelelor etc din Cosmos fiind si aceia puternici si normal sunt ingeri buni si ingeri care au cazut (draci). Cum zice parintele Cleopa de la Sfantul Maxim Marturisitorul si alti Sfinti Parinti Dumnezeu ingradeste lucrarea ingerilor care au cazut(draci) nelasandu-i sa lucreze tot timpul asupra oamenilor si asupra naturii. Acum normal dracii pot sa cleveteasca pe oameni la Dumnezeu ca Dumnezeu sa ii lase sa lucreze rele asupra oamenilor (a se vedea exemplu la Sfanta Scriptura cu Sfantul Iov). Daca Sfantul prooroc Iov a facut acea urare acelui fiu al sau nu stim daca s-a respectat acea urare sau nu,trebuie vazut in istoria biblica. Ca doar sclavi au fost din toate neamurile nu putem sa zicem ca sclavi au fost numai dintr-un anumit neam. Ar trebui cautat mai bine Sfanta Scriptura - Vechiul Testament sa se vada cum e scris de fapt si la ce se refera. Acum moliftele Sfantului Vasile cel Mare sunt altceva,sunt niste rugaciuni de izgonire a dracilor din oameni.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 17:47:06 |
ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.07.2009 23:17:59 |
Blesteme la biserica | cod_gabriel | Generalitati | 19 | 08.03.2008 12:16:02 |
dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 21:55:08 |
Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 16:01:03 |
|