Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2010, 10:54:54
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit Iertati-ma ptr iesire.

Am fost la preot de dimineata.
Parintele a crezut ca am sa-i prezint o problema serioasa la cat de grav i-am spus "trebuie sa vorbesc cu dumneavoastra, am o problema" .

Mi-a raspuns cu blandete "..nu trebuie sa le stricam cuiburile dar nici nu este o problema care trebuie sa ne preocupe in mod principal. Oamenii sunt problema , nu pasarile.Cat despre faptul ca a murit, probabil ca acesta a fost firul vietii ei''

Initial cand am intrat pe forum intentionam sa rog adminul sa inchida topicul, apoi m-am gandit ca poate exista persoane care ar dori sa afle totusi parerea unui preot..deci am postat ;sa fie de folos ca am facut asta.

Si da, am fost superstitioasa , m-am luptat din greu sa scap de problema aceasta. Ce sa-i faci , asta este viata si babismele inoculate la varste fragede uite cum iti tulbura judecata chiar adult responsabil fiind . Ala rau de-abia asteapta sa ne prinda cate o slabiciune ca apoi sa ne invaluie in mrejele lui.

Referitor la nivelul de cultura sau intrebarile infantile la care faceai referire voxday mai sus - multumeste-I draga /dragul meu lui Dumnezeu ca te-a inzestrat sau te-a binecuvantat cu mai multa intelepciune sau mai multi neuroni .Vezi , ce dar frumos ti-a dat Dumnezeu? nu trebuie sa fii dispretuitor pentru asta si nici sa dialoghezi decat daca vrei, cu persoanele care tu le consideri inferioare ca nivel de cultura, pozitie sociala, etc . Tu singur poti sa alegi , insa Lucifer pentru mandrie a fost alungat din imparatia cerurilor.deci iarta-ma daca ti-am deranjat existenta.

o_tzaranca :sa speram ca sfarsitul lumii nu te va gasi ironizandu-ma pe mine .... Doamne fereste !!!. .. " sa nu fiti pricina de sminteala ptr aproapele vostru" ... si pe tine te rog sa ma ierti pentru acelasi deranj

Deci ideea este ca majoritatea celor care au raspuns intrebarii mele "infantile" sunt mai mult... sau mai putin superstitiosi. Toti spun ca nu e bine sa stricam /deranjam acele cuiburi dar nici unul nu are dovada nici argumentul concret. Deci haideti sa ne spovedim fratilor ca suntem superstitiosi. Nu glumesc.

Sa aveti o zi buna binecuvantata de Dumnezeu
Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei!
Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu-
El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E pacat? ToaderValentin Intrebari utilizatori 5 18.12.2012 22:39:38
Pacat sau nu? Darkanian Pocainta 33 13.08.2010 23:19:44
e pacat? Valy76 Calugarul 23 22.03.2010 22:30:06
pacat? omosapiensi Teologie si Stiinta 3 25.01.2010 13:30:20
pacat sau nu? pisi Generalitati 34 18.06.2008 23:11:07