![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am fost la preot de dimineata.
Parintele a crezut ca am sa-i prezint o problema serioasa la cat de grav i-am spus "trebuie sa vorbesc cu dumneavoastra, am o problema" . Mi-a raspuns cu blandete "..nu trebuie sa le stricam cuiburile dar nici nu este o problema care trebuie sa ne preocupe in mod principal. Oamenii sunt problema , nu pasarile.Cat despre faptul ca a murit, probabil ca acesta a fost firul vietii ei'' Initial cand am intrat pe forum intentionam sa rog adminul sa inchida topicul, apoi m-am gandit ca poate exista persoane care ar dori sa afle totusi parerea unui preot..deci am postat ;sa fie de folos ca am facut asta. Si da, am fost superstitioasa , m-am luptat din greu sa scap de problema aceasta. Ce sa-i faci , asta este viata si babismele inoculate la varste fragede uite cum iti tulbura judecata chiar adult responsabil fiind . Ala rau de-abia asteapta sa ne prinda cate o slabiciune ca apoi sa ne invaluie in mrejele lui. Referitor la nivelul de cultura sau intrebarile infantile la care faceai referire voxday mai sus - multumeste-I draga /dragul meu lui Dumnezeu ca te-a inzestrat sau te-a binecuvantat cu mai multa intelepciune sau mai multi neuroni .Vezi , ce dar frumos ti-a dat Dumnezeu? nu trebuie sa fii dispretuitor pentru asta si nici sa dialoghezi decat daca vrei, cu persoanele care tu le consideri inferioare ca nivel de cultura, pozitie sociala, etc . Tu singur poti sa alegi , insa Lucifer pentru mandrie a fost alungat din imparatia cerurilor.deci iarta-ma daca ti-am deranjat existenta. o_tzaranca :sa speram ca sfarsitul lumii nu te va gasi ironizandu-ma pe mine .... Doamne fereste !!!. .. " sa nu fiti pricina de sminteala ptr aproapele vostru" ![]() Deci ideea este ca majoritatea celor care au raspuns intrebarii mele "infantile" ![]() Sa aveti o zi buna binecuvantata de Dumnezeu ![]()
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|