Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 08:41:41
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Bine vam gasit .Domnule Alin si tuturor care se confrunta cu aceeasi problema din cauza vaccinurilor am fost si am vorbit cu mai multi pediatri si am primit acest raspuns (Nu facem vaccinurile chiar daca se aduc noi nu le facem gratuit le platiti cu pretul din farmacie deoarece neau scazut salariile si nu mai facem nimic gratuit chiar daca ele vin dumneavoastra platiti este contra cost unii doctori dau retete gratuti sau compensate deoarece au facut o intelegere cu casa de sanatate pentru a primi coplata de 25 sa30 la suta din costul medicamentelor si asta doar la bolnavi cronici sau cazuri foarte urgente deasemenea chiar daca esti asigurat medical daca necesiti spitalizare si nu esti la zi cu platile la asigurare platiti spitalizare jumatate din suma normala care se plateste pentru cei neasigurati ) ,nu se face nimic gratuit asa mi sa spus sunt unii doctori care fac retete gratuite sau compensate dar nu prea sunt am fost la doua doctorite si un doctor pediatru si acelasi raspuns lam primit ,o vecina care este in scara cu noi are un copil de 7 luni si sa dus sai faca vaccinul iar doctorita ia spus sa cumpere vaccinul din farmacie daca nu credeti interesativa noi mai avem 2 vaccinuri care trebuie facute la diferenta de o luna unul de celalalt ,,mai asteptam si noi poate se va face o minune si nu va trebui sal platim desi toti doctorii iti rad in fata si nui intereseaza daca ai posibilitate sa cumperi vaccinul sau medicamentele ,va doresc multa sanatate si va multumim din suflet ca va rugati pentru noi ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ,Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - razvan_andrei Generalitati 23 27.02.2012 12:47:06
Va rog rugativa pentru Cornel mara2008 Umanitare 7 04.10.2011 22:42:44
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? Andu30 Generalitati 38 24.03.2011 22:03:30
lumea in care traim giovaninnaa Generalitati 68 29.10.2010 14:16:29
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14