Vise, vise, si iar vise. Nu o sa progresam deloc, ba din contra. Mai, voi nu ati inteles inca cum a stat treaba cu integrarea ? Pai, sa va zic io, pe la vremea cand criza se mijea spre amenintarea lu' vestu', niste baieti destepti cu ochi albastri, si-au pus problema cum sa mute ei mortu' din ograda lor in ograda lu' altii, si ce si-au zis ei, ba tre' sa facem rost da niste piata !...Da, intrebarea-i cum si da unde ba ?...si uite asa, pa cand se strofocau astia cu gandeala, vine unu' de-i zicea bochenstein si zace: sefu', sefu' stiu io, stiu io...Ia zi ba, puta(ntel)...Sa largim uneala, si sa dam la tampitii din imparatia gri, tot ce nu ne trebe' noua, alea di ni tine progresu' pi loc, si, sa luam di la ei, tot ce nu li trebi lor...ca sa dea inainte...si uite asa, mortu' di la noi sa duci la ei, si gozora di la ei vine la noi...Bine, ba, da s'o faceti cum trebe' ba, ca aia sa creada' ca ei au vrut, si sa fie si fericiti pentru asta, bai...mama lor di tampiti...
Ei si uite asa, uniunea sa mai largit cu ceva zone tampon...s'am incalecat pe cal s'am sa emigrez pe luna...

Romanie, Romanie, tampon de Austrie...si Franta, si, alti'...