Carti despre Taina Casatoriei
Intrucat urmeaza sa fim nasi unor prieteni ce se vor cununa - si cum ei din nefericire nu prea stiu de credinta, ci respecta doar unele datini (nunta la biserica) fara a le intelege sensul - as vrea cu ocazia asta sa le ofer niste carti despre Taina Casatoriei (si despre Dragoste) pe care citindu-le, sa prinda macar putin din dulceata vietii cu si in Dumnezeu.
Sper ca ei nu vor face cum am facut eu cand am citit prima data asa ceva, sa ii apuce plansul de deznadejde ca e cu atatea "restrictii" si limitari :) si sa se sperie/scarbeasca, mai ales ca sunt aproape "analfabeti" dpdv al ortodoxiei, dar am incredere ca si asa, au sufletul si inclinatiile mai curate decat le-aveam eu la momentul acela.
Problema e ca din cate am citit - si online, si efectiv cu cartea in mana - nu mai stiu in mod concret si coerent care Sfant a scris ce, asa ca v-as fi recunoscatoare, celor care aveti cunostinta de asemene carti, sa-mi recomandati cateva titluri care trateaza mai pe larg despre casatorie, nunta, dragostea dintre soti etc.
Va multumesc.