![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar guvernul care a ajuns la guvernare prin lucrarea dracilor nu numai ca nu face nimic sa sprijine agricultura ba mai ridica si subventiile care existau deja. Ploaie multa,soare a dat preabunul Dumnezeu anul acesta miluind poporul roman da guvernul actual nu Dumnezeu l-a dat ci dracii. Iar masurile acestea in cazul in care se vor da nu pe cei bogati ii vor afecta ci pe saraci. Asa si crestinii din timpul Imperiul Roman au fost condusi de diversi conducatori inselati de draci asa ca nu cred ca merge comparatia cu Ninive. Mie imi pare ce propovaduiesti aci ca e indiferentism . Daca eu o duc bine (ca multumesc lui Dumnezeu nu am de ce sa ma plang referitor la cele materiale) sa tac din gura cand vad pe niste inselati de draci ca vor sa prigoneasca saracimea Romaniei si sa ma fac ca nu vad cum sunt prigoniti acesti saraci?
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 13.05.2010 at 00:59:10. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a doua romanie....MOARTA.terifiant | iulyaan | Generalitati | 117 | 28.02.2011 16:46:24 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|