Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2010, 14:59:29
Scotianul
Guest

Implicit Double post..sorry

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
@Colaps>in primul rand multumesc pt raspuns.Pina la urma fiecare trebuie sa judece cu atentie ce asculta.Poate sunt subiectiv(offtopic raportat la intrebarea cu jazz-ul dar ontopic fata de thread) pt ca am ascultat-o mereu cu placere pe Janis Joplin.Janis,ca si Jimmy(Hendrix)sau Jim(Morrison)a terminat-o prost.,,Too much wine and too much song, / wonder how I get along. / Goodbye, Papa, it's hard to die / when all the birds are singing in the sky," ca sa parafrazez celebrele versuri din ,,Seasons in the Sun".

Janis a ,,ars" repede precum toata generatia ei.Perioada hippy este greu de analizat la modul pragmatic la fel cum Woodstock ramine irepetabil.Insa,cand ma gindesc la finalul trist al lui Janis,imi vine mereu in minte un vers din ,,Me&Bobby McGee”>,, Freedom is just another word for nothing left to lose”.Cam asta ar fi si chintesenta acelei perioade si poate si epitaful pentru Janis.Cat despre Jim>am vizitat mormantul sau din cimitirul Pere Lachaise.Cand am ajuns era un grup de hippy danezi care cantau versurile din ,,The End".

La alti oameni le vin in minte,in mod constant, rugaciuni si ganduri crestine.Ii admir pentru asta si poate ca este o cale la care ar trebui toti sa meditam pina sa spunem,precum Jim Morrison:

,,This is the end, beautiful friend
This is the end, my only friend
The end

Fara legatura dar o veste buna
http://www.classicalbrits.co.uk/news...awards-2010-wi

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55