Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 19:21:22
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

In incheierea discutiei (sper) as vrea sa public ceva ce mi-a fost trimis prin privat message (nu voi mentiona numele celui care mi-a trimis):

În prealabil postat de....
Fetito,
Esti varza ! Numai prostii sustii pe site ! Daca nu esti crestina plimba ursul ca rugineste lantul ! Ti-ai mai pus si nume frumos ! Pacat de el ! Repet esti varza ! Citeste sfintii parinti si nu mai fa polemica ca nu ai de ce ! Aici vin oameni documentati nu aiuriti ! As vrea sa te jignesc dar n-o fac ! Tine rugaciunea nu te mai tine de prostii ! Parca ti-am mai dat niste sfaturi ! Te-ai contrazis cu niste somitati !

În prealabil postat de maria-luisa
Citat:

Draga ....,

Imi pare rau ca esti dezamagit de ceea ce am spus.Numele mi l-au pus parintii mei, carora le multumesc. Am fost invatata sa spun adevarul si ceea ce cred, chiar daca acesta nu convine tuturor si nu-mi place sa ma prefac. Insultele, indiferent din partea cui vin, nu mi se par corecte. Din nou, iti multumesc pentru sfat si imi permit si eu un umil sfat pentru tine:Iubeste-ti aproapele, indiferent cine e si pe Dumnezeu, ca toti oamenii sunt creati de Dumnezeu Sfantul.

Ce vrei sa sui ca m-am contrazis cu niste somitati?

În prealabil postat de ....

Esti o evreica nerusinata ! Pui si mama de vipere ! A carui inima si gura numai hula are la adresa Maicii Domnului si a Mantuitorului ! Iti cauti pacea mintind printre crestini dar traiesti in legea ta mincinoasa ! Nerusinato ! Sa nu mai raspunzi ! Sa nu fie la noi ! Dumnezeul vostru este unul mort iar al nostru viu si vesnic si bun si lucrator ! Canta la alta masa ! Eu stiu cat sunteti de perfizi si mincinosi ! Numai rau ati facut poporului roman crestin de 2000 de ani ! Rusinato ! Eu chiar va stiu de ce sunteti in stare ! Lepada-te de satana si slujeste Maicii Doomnului ! Mincinoaso ! Lupoaico cu haine de miel ! Sa te duci in tara voastra furata ! Plaga ce sunteti ! Sa stii ca pana nu te inchini la Maicuta Domnului nu ai viata in tine si esti deja moarta vie fiind iar daca te inchini esti vie chiar si moarta fiind ! O sa ajungi in fata lui Iisus pe care-l hulesti mereu ! Sa te lepezi de satana ![/QUOTE

În prealabil postat de maria-luisa

Cine il huleste acum? daca nu ai nimic impotriva, am sa public in incheierea discutiei de pe forum si credinta ta. Consider ca trebuie sa ai curajul sa spui in fata tuturor ceea ce ai de spus, nu pe ascuns. Eu asa am procedat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05