Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 12:42:37
suflet si inima si constiinta suflet si inima si constiinta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Smile Va rog...un sfat

Buna ziua! Va rog sa ma indrumati din cultura dumneavoastra catre o carte utila. Pe 20 mai eu si prietenul meu implinim trei ani de cand suntem impreuna si doresc sa- daruiesc o carte despre cum ar trebui sa fie o relatie de iubire.As dori sa ne educam spre un viitor impreuna cu Dumnezeu.Apelez pe acest forum pentru ca ieri, spre ex am trecut prin kaufland si am zarit o carte ce m-a intrigat foarte tare.Scria ca intr-o relatie , un barbat doreste de la femeia lui sprijin, loialitate si sex, dar pe acest ultim subiect se punea cel mai mult accent. Si parca tot mai multe carti-editii noi, ating acest subiect.Cum se poate asa ceva?Deja, sentimentele sunt trecute pe locul doi si acest lucru ma intristeaza. Asa ca , mi am dat seama ca este foarte greu sa mai cumperi in ziua de azi o carte din care sa inveti ceva bun. Si de aceea, va rog , sa ma ajutati in acest sens. Vreau o carte care sa ne formeze in spiritul crestinesc, sa ne pregateasca pentru viata. Si de asemenea, mentionez ca am nevoie de o carte ce ar putea sa-i trezeasca interesul de a o citi(el nu este foarte pasionat de citit).
Va multumesc!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va cer un sfat Dreamm Generalitati 20 12.07.2011 09:46:19
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
un sfat va rog monacu Impartasania (Taina Euharistiei) 14 25.03.2011 15:01:31
Un sfat va rog potoceanc Generalitati 33 07.09.2010 00:44:39
un sfat de la voi pacifistul Generalitati 19 14.10.2008 19:30:25