Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2010, 11:38:38
cristina13 cristina13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.05.2010
Implicit Profesor de religie

Buna ziua tuturor,
Din pacate...ne lipsesc profesorii care sa predea Religia....cu adevart, cu pasiune, din adnacul sufletului.
Fetita mea este in cls. aIV-a si nu a avut, nu are profesori de religie...cei pe care i-a avut (2), si-au batut joc de aceasta profesie nobila de dascal...Pacat.
Profesorul actual (este student la Teologie,. pare-mi-se), din spusele fetitei mele, intra in clasa, ii pune pe copii sa copieze lectia...in timp ce dumnealui isi coordoneaza AFACERILE prin cele 2 telefoane care le detine...respectiv...vorbeste despre mutari-vanzare de mobilier, cu diversi clienti, etc, se joaca jocuri pe tel. mobil...Sa nu credeti ca nu am vorbit la sedinta despre acesti profesori...raspunsul stiti care a fost? Nu avem ce sa fracem!!!
RUSINE SA-I FIE! RUSINE DE ALTFEL TUTUROR PROFESORILOR CARE-SI BAT JOC DE PORFESIA LOR SI DE BIETII COPII! In acelasi mod s-au desafasurat si orele de Lb. engleza.....pana in acest an, in care a venit o Doamna profesoara care mai tine ceva ore la clasa!
Si mai au tupeul sa ceara bani in plus!! Pentru ce? Calitatea orelor prestate este JALNICA!
Reply With Quote

Tags
andrei plesu, ora de religie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Religie catolica in scoala pentru un ortodox elcipo Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 16 26.09.2012 14:05:10
De la scoala la Big Brother Laura19 Generalitati 22 28.05.2012 19:18:14
a 3-a zi de Paste la scoala roman2010 Generalitati 3 21.02.2011 22:30:01
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? Iustin44 Generalitati 77 10.03.2008 22:19:56
Zile de scoala Ioan_Ciobota Generalitati 0 21.09.2007 09:16:28