![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintii parinti se bazeaza pe Dumnezeu ,numai ca relatia lor cu Dumnezeu nu se compara cu relatia mea cu El ,eu simplu mirean. Tu nu asculti de parintii tai trupesti? Se cuvine sa ii ascultam deoarece ei sunt maturi ,au trecut prin viata ,ne iubesc si ne vor binele. Asa si cu sfintii parintii ,ei sunt parintii nostri spirituali si ei sunt maturizati duhovniceste. Eu ii ascult ,nu fac cum cred eu ,ca altfel m-as purta ca un adolescent rebel ,si as culege roade amare ,cum spune sf.Nicon. As fi precum un vapor fara carma ,fara busola. Noi ortodocsii ascultam de duhovnic si nelamuririle le gasim in carti scrise de sfinti parinti. Acum nu stiu ce sa spun de sfinti la penticostali. Ei nu tin posturi aspre ,nu se spovedesc si imparatasesc ,nu au rugaciunea lui Iisus. Or fi si la protestanti oameni imbunatatiti ,nu contest. David mai spunea de sfinti "minunat este Dumnezeu intru sfintii lui ",deci prin sfinti suntem mai aproape de Dumnezeu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? | Petre. | Pocainta | 31 | 21.06.2012 17:27:24 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
despre dreptul divin al regelui de a conduce | mihailt | Generalitati | 1 | 04.04.2009 04:22:50 |
Cum recunoastem un semn divin? | Dan.22 | Generalitati | 5 | 08.01.2009 22:56:10 |
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului | Laurentiu | Generalitati | 18 | 11.06.2008 20:50:22 |
|