In urma cu trei ani a murit sora mea,si mama nu a suportat prea bine.Anul acesta inainte cu trei zile de a se implini trei ani de la moartea sorei mele a murit si mama.Inainte de a muri mama cu vreo doua saptamani,nu mai stiu exact,am visat-o pe sora mea,ca locuia intr-o camera mare,luminoasa,ea arata foarte bine,se ocupa de curatenie,fiind tare grabita.Nu am inteles visul,pana dupa ce a murit mama.Mi-am dat seama ca ma anunta de moartea mamei.Sa ma ierte Dumnezeu,dar cred ca le e asa de bine acolo impreuna,iar mie asa de dor aici fara ele,incat am un sentiment de invidie,sau cel putin mi-as dori sa fiu si eu cu ele.Am 44 de ani,dar n-am fost in cimitir pana acum trei ani atata cat am fost de atunci,cu inmormantari cu tot.Merg mai des decat la piata.Si cu cat trece timpul,tot mai dor imi este.Nu cred ca poti fi mangaiat si cred ca nici nu vrei cand asa persoane dragi iti mor.Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe toti cei dragi noua,care au adormit intru Domnul.Amin.