Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Dacă sunteți mai înclinat spre postări și dorința de citare, un bun exercițiu ar fi să vă propuneți perioade, să zicem de 3 zile, în care citiți toate mesajele, dar nu răspundeți la nici unul. Veți simți o detașare benefică după aceea.
|
Da, este adevarat. Eu am renuntat sa postez in mare parte din Postul Mare, desi citeam. Pana ce, bineinteles, m-am lasat antrenata din nou in discutii de multe ori inutile, fara mare castig sufletesc. Dimpotriva.
Citat:
O altă metodă este să vă rugați cu intenție specifică. Noi, catolicii, avem un sfânt patron al Internetului: Sf Isidor de Sevilla. El a scris o carte cu perforații pe alocuri, astfel încât cineva, întâlnind un cuvânt cu trimitere urmat de o perforație, putea, introducând un fel de sondă ca o andrea boantă să urmărească profunzimea perforației și să ajungă la pagina din carte la care cuvântul făcea trimitere. Ceva gen hyperlink intern.
|
:) Interesant!
M-ati facut curioasa si am citit despre el. Intr-adevar sfant spaniol al secolului VII, deci ar trebui perfect agreat si de ortodocsi. In afara de treaba cu hyperlink-ul, el a scris o carte in care a incercat sa puna absolut tot felul de informatii despre lume, un fel de enciclopedie atotcuprinzatoare a vremii lui, foarte populara pentru 1000 de ani. Deci ca un fel de internet pre-modern. :D