31.05.2010, 09:05:30
|
|
Citat:
În prealabil postat de cherub
dar sunt destule femei care intra frecvent in Sf. Altar pt. a face curatzenie (de ex. femeile de serviciu etc), mai ales in bisericile de mir (cel putin in Bucuresti, si nu numai); am mai vazut 'practica' asta si prin alte parti... si in Atena, spre ex. o femeie de serviciu batrana si grasa, si care avea capul descoperit, parul tuns si vopsit roscat inchis spre mov, si 'tare-n clantza' ('cu o gura cat o shura') din pacate, a intrat buzna, pur si simplu, in Sf. Altar, fara nici o jena, urland amenintzator (si tot gesticuland disperata, mai-mai sa-i si iasa ochii aia bulbucatzi din orbite, si amenintzator cu briceagul de la curatzat ceara de la lumanari in mana) la preotul aflat in rugaciune (preot care era tanar, calm si linistit, cu parul strans in coada, cu o figura asemanatoare cu a Mantuitorului, precum cele intalnite in unele icoane; si multumesc Domnului ca preotul respectiv nu era nici pe departe atat de isteric precum era femeia de serviciu, adica babaciunea aia grasa, needucata si ridicola si care sper ca a fost concediata intre timp - lol - cata diferentza!), fiindca 'indraznisem' eu sa 'atentez' sa fac o amarata de fotografie (si din spatele bisericii, si fara blitz, fara sa deranjez pe nimeni ori sa afectez in vreun fel sf. icoane, iar preotul respectiv imi daduse in prealabil permisiunea dansului)... dar asta intr-un incident nefericit intamplat in trecutul nu prea indepartat, anul trecut etc... in sfarsit, incidentul respectiv nu cred ca m-a afectat/marcat prea tare (decat poate, atunci pe moment), ci mai mult m-a shocat o asa de mare nesimtzire, indrazneala si prostie crasa (si alte asemenea 'atribute personale'), dar multumesc lui Dumnezeu, am trecut peste. 
|
nu crezi ca vorbesti prea dur la adresa unui "zavod"care apara ceia ce ia fost incredintat de unde sti ce prerogative avea.iar la aspectul fizic multumeste lui Dumnezeu ca puteai sa arati si mai rau ca ea.Dumnezeu nu se uita la fizic sti bine ci doar ce si cum facem pt.Domnia Sa.de ce o judeci asa dur pe acea femeie iart-o si nu mai arunca otrava in jur aceasta emana din ceia ce scoti din visteria sufletului si sa ma ierti si pe mine ca am intervenit doar am vrut sa oblojesc ranele ce le-ai provocat acelei fiinte, incearca si lasa trufia la o parte smereste-te ca mai bine iese la portretul tau.
|