Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2010, 19:15:40
Callyope Callyope is offline
Member

Data înregistrării: 09.12.2009
Implicit

Eu nu cred in vraji, vise, zodii, horoscoape, ghicit in carti, cafea sau mai stiu eu ce... si Duhovnicul meu a spus ca foarte bine fac ca NU cred!!! Citesc horoscoape, zodii, carti sf sau vad filme gen "Dosarele X" (chiar eram fun Dosarele X ) doar din curiozitate si din dorinta de a sti , dar nu cred !!! "Adevarul este dicolo de noi" !!!

" daca vrei sa o ajuti , nu ai decat sa o cauti...", asta suna rautacios, iar Dumnezeu ii vrea la EL si pe cei rataciti, Iisus nu a venit numai pentru cei buni, a venit pentru toti!!! Sa nu crezi niciodata ca tu IL meriti sau ai nevoie de el mai mult ca altii.

"E reactia normală a oricărui om care n-a mai avut de-a face cu asa ceva. Ce să faci? Vine una la tine si-ti spune că a văzut pe cineva invizibil care „i-a spus” să te scoată afară din cameră, „că are să-ti spună ceva”. X n-avea nimic speriat în ea, avea doar aerul unei persoane care are un mesaj foarte important de transmis.

Păi ti se ridică părul pe ceafă. "

Nu mi se ridica nici un par pe ceafa, pentru ca eu sunt sigura ca Dumnezeu ma protejeaza, ca Ingerul meu Pazitor este cu mine si ce este al lui Dumnezeu, satana nu poate lua !!! Eu stiu ca sunt destul de pacatoasa si il rog pe Dumnezeu sa nu-mi plateasca dupa fapte ci dupa mila LUI, si sa stii ca este milostiv cu mine, si nici macar nu are mari "pretentii" de la mine implicit de la noi!

Reactia mea ar fi fost normala,zic eu, as fi ascultat ce are de spus , daca imi dadea un sentiment de nesiguranta as fi spus doar ca nu ies afara cu ea sa-mi spuna acolo! Si asa ai fi aflat daca chiar este ciudata, dusa cu pluta sau posedata! Pentru ca multi , nu sunt ceea ce par! Odata am vazut un baiat care a facut o criza de epilepsie, si m-am speriat foarte rau am crezut ca este posedat, cand mi s-a spus ca defapt este o criza de epilepsie m-am linistit daca nu mi s-ar fi spus as fi ramas toata viata cu ideea ca am vazut un om posedat! Dar in fine nu vreau sa te stresez cu supozitiile mele. Eu doar iti spun ce cred si atat !
Daca tu crezi ca toate ti se trag de la prietena X, eu tot raman la parerea mea ca ar trebui sa iei legatura cu ea sa vezi ce vrea si sa ii spui clar ca pe tine nu te intereseaza lumea ei!!!
Nu trebuie sa-ti fie frica de ea, sa-ti fie frica numai de Dumnezeu!!!

Tags
chinuiri de la diavol, farmece, părintele argatu, privare de somn, vraji

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
Despre Vraji patinina34 Vrajitoria 18 22.06.2010 20:06:43
Despre vraji -parintele Argatu idealist Vrajitoria 1 14.05.2010 12:57:13