Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Satana ne stie gandurile?
Da, pe toate 2 5,13%
Da, doar pe cele rele 4 10,26%
Da, pe toate, dar nu poate cunoaste ce avem in inima 5 12,82%
Nu, deloc 16 41,03%
Nu e un detaliu important pentru noi 5 12,82%
Nu stiu 7 17,95%
Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2010, 19:08:43
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Imi dau si eu cu parerea.

In primul rand, parerea mea personala vis-a-vis de tot ceea ce-l priveste pe cel rau este ca trebuie sa ne tinem departe, inclusiv de incercarile de a cunoaste diverse caracteristici ale sale.

Nu mai stiu exact cine sau unde a spus, dar mi-a ramas intiparit in minte ca "cei care doresc sa cunoasca pe satana, sau iadul, il vor cunoaste".

Pe de alta parte, daca cel rau este dusmanul, nu inseamna ca ar trebui sa stim cat mai multe despre el ? Orice invatacel in ale strategiei militare ne va spune ca una dintre cheile victoriei este buna cunoastere a inamicului.

Totusi, prefer sa cred si sa las acest aspect de, sa zicem, contrainformatii, pe seama generalului armatei, Cristos, iar eu sa ma multumesc a fi un simplu soldat care indeplineste ordinele cat mai bine cu putinta.

Asa ca voi spune, cu Cristos: Inapoia mea, si fa acolo ce vrei. Imi ajunge sa stiu (si, ca sa fiu sincer, uneori ma ingrijoreaza mai tare, pacatosul de mine) ca imi cunoaste gandurile Dumnezeu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
V-ati lepadat de satana ? Florin Liviu Generalitati 27 15.05.2010 01:51:08
Este IADUL condus de SATANA? bubulyna Generalitati 23 24.03.2010 10:29:52