![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei credinciosi nu au de ce sa se teama de criza. "Cautati mai intai imparatia cerurilor si TOATE acestea vi se vor da pe deasupra" ramane valabil cat va fi lumea. Insa cand omul isi dezlipeste atentia de pe imparatia cerurilor si si-o fixeaza pe buzunar, intrand in panica, nu e de mirare ca va duce lipsa.
Citat:
Ceea ce vrea sa spuna Domnul e ca intotdeauna lumea va fi impartita in saraci si bogati. Iar aceasta impartire este efectul pacatului . Insa Dumnezeu promite celor ce Il asculta : "De vei asculta glasul Domnului Dumnezeului tău, vor veni asupra ta toate binecuvântările acestea și se vor împlini asupra ta: Binecuvântat să fie rodul pântecelui tău, rodul pământului tău, rodul dobitoacelor tale; Binecuvântate să fie hambarele tale și cămările tale; Să-îi trimită Domnul binecuvântare peste grânarele tale și peste tot lucrul mâinilor tale și să te binecuvânteze în pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l dă; Domnul Dumnezeul tău îți va da belșug în toate bunătățile, în rodul pântecelui tău, în rodul dobitoacelor tale și în rodul ogoarelor tale " Deut 28
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 18.06.2010 at 08:49:25. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CRIZA MONDIALA | saccsiv | Generalitati | 12 | 16.04.2012 08:25:18 |
Monseniorul Ioan Robu despre criza economica | andra_v | Biserica Romano-Catolica | 0 | 10.04.2012 10:43:47 |
Urgia economica | Mihnea Dragomir | Generalitati | 41 | 23.09.2011 18:38:42 |
Criza = ? | elena20 | Generalitati | 7 | 28.07.2010 01:24:18 |
Despre criza | laurschepsis | Generalitati | 2 | 07.10.2009 11:46:25 |
|