Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2010, 21:10:12
damian79 damian79 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83 Vezi mesajul
Acum am citit si eu si va rog sa ma credeti ca am lacrimi in ochi. In urma cu 7-8 ani de zile l-am cunoscut pe Nicu, era atunci cantaret. Atat el cat si sotia sa, Mariana sunt niste oameni deosebiti. Sunt credinciosi si muncitori, oameni cu verticalitate, cum rar mai intalnum in zilele noastre. Din pacate eu nu am mai avut cum sa tin legatura cu ei, m-am mai intalnit de cateva ori dupa ce el a devenit pr. Este pacat daca nu incercam fiecare sa ii ajutam asa cum putem, iar daca nu putem, macar sa inaltam o rugaciune pt. ei. Sunt sigura ca Dumnezeu si Maica Domnului ii va ocroti, dar sa nu uitam ca DUMNEZEU LUCREAZA PRIN OAMENI.
Mai topcat, uite aici ce descriere frumoasa a facut Cristina acestor oameni si ce bine a spus ca daca nu putem sa ii ajutam, macar sa inaltam o rugaciune pentru ei. Eu iti spun atat: daca nu poti sa faci nici una, nici alta macar trateaza subiectul cu indiferenta. Vezi-ti de treaba ta si lasa acest forum fara postarile tale. Fratele Laurentiu a pus suflet pentru niste oameni aflati in mare necaz iar tu nu faci decat sa arunci cu noroi atat in el cat si in parinte. Eu atat le pot spune celor care au donat fara a mai face mare tam-tam din asta, si fratelui Laurentiu si tuturor celor care s-au rugat macar o data pentru parintele Nicolae: FELICITARI, ATI DOVEDIT CA SUNTETI CRESTINI! Cei ca tine nu merita bagati in seama, tu vrei doar sa arunci cu noroi, dar nu tine. Daca aveai probe atunci puteai sa afirmi ce doreai dar asa e vai de tine ca te-ai facut de ras in fata tuturora. Iar tie, Scotianule, atat te rog, lasa-l sa vorbeasca de unul singur, ca el nu urmareste decat sa te intarate. Sa fiti sanatosi!
Reply With Quote