Nu o eliberez pentru ca zboara cat zboara si aterizeaza pe jos. Nu are putere inca sa se ridice. Iar de hranit a inceput de abia sa ciuguleasca. Oricat de devotata sunt eu, n-am sa-i pot inlocui niciodata mamica-randunica.... nu stiu sa o invat sa zboare, nu stiu sa o invat sa-si faca o casuta, nu stiu cum sa o invat sa-si prinda hrana.... Deci eu imi dau toata silinta, dar ea devine din ce in ce mai apropiata de mine si fetita mea... Cand iesim din camera unde e ea, zboara si aterizeaza pe unde suntem noi...ne cauta. Iar cand ii aduc de mancare scoate exact sunetele pe care le scotea cand mama randunica le aducea de mancare...sunete de nerabdare, imbinate cu sunete de bucurie... Mi-e teama ca nu se va descurca afara...
Apropo de mancare-am gasit pe www pentruanimale.ro mancare pentru pasari insectivore care mi-a recomandat-o un medic veterinar, dar am cautat si n-am gasit. O farmacie imi aduce luni acea mancare.
Multumesc inca o data ca ai fost alaturi de mine de la inceput. Faptul ca ne-am sfatuit m-a ajutat foarte mult...O sa-ti mai povestesc ce mai face Vulturelul...