Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2010, 10:54:03
bmd
Guest

Implicit Toate ne sint permise dar nu toate ne sint de folos.

Cindva va trebuii sa te decizi daca crezi sau nu, daca vrei sa te mintuiesi sau nu si la urma sa-ti pui intrebarea, functie de raspunsuri,ce faci pentru asta.
Eu, prietene nu sint departe de tine, atita doar ca dupa ce dau banii pe un concediu undeva aiurea, ma gindesc ca altii nu au ce sa manince si sincer ma mustra constinta...
Ma gindesc daca Dumnezeu o sa discute cu mine prietenos despre locurile unde am fost si ce am vazut....
Cind doresti sa devii crestin, vezi ca drumul spre acest ideal devinde dintr-odata din autostrada o poteca tare ingusta. Iar tu nu mai poti fi un om ca toti oamenii. Devii "ciudat" pentru majoritatea cu atit mai "ciudat" cu cit esti mai crestin...Incepi sa-ti pierzi "prietenii" care nu-ti mai doresc prezenta...pentru ca esti...."ciudat"!
Pelerinajul la Ierusalim, Athos sau la minastiri, este cu totul altceva decit vederea lumii. Si ele pot fi doar excursii, admirarea naturii, arhitecturii, oamenilor samd dar pot devenii.... sprijin pe cararea cea ingusta.
Exista bucurii si bucurii.
Inteleg bucuria ta lumeasca, de a vedea lumea si ma bucur pentru tine.
Aceasta bucurie insa e doar un surogat, fata de bucuria cea adevarata pe care ti-o doresc sa o cunosti din toata inima!
Cu drag,
Marius
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebari... victortiti89 Din Noul Testament 7 17.12.2011 17:39:11
Intrebari sebastian1988 Homosexualitatea 7 01.06.2011 19:21:23
Intrebari mihai.radulescu2003 Generalitati 13 14.04.2011 13:37:38
intrebari catalinabalhui Nunta 4 26.03.2009 19:38:37