![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
...si am uitat sa scriu in postarea de sus....
iarta de "70 ori cate 7"...asa zice Hristos. Asta inseamna sa vezi in mama ta pe mama ta, nu o depravata care v-a parasit, nu o prefacuta care merge la biserica acum, nu o persoana rea care blesteama. Incearca sa vezi o femeie in varsta , neputincioasa chiar mental daca este nevoie...iar tu sa ii rabzi iesirile pentru ca ai ceva ani mai putini... Eu nu iti spun din pareri ci din experienta...eu am o mama bolnava pe sistem nervos, pe care o apuca pe drum si ma injura, tipa sau pleaca de langa mine si se ascunde sa vada ce fac...lumea de pe strada vede, aude...iar pe mine nu ma intereseaza...este mama mea si o inteleg, o iubesc si O RABD, O ACCEPT cu toata fiinta mea...O AJUT cat pot de mult. Asta face doar cand vrea ea, in rest este un om normal cu care poti discuta absolut orice. Dar fiind bolnava pe sistem nervos oricand te poti astepta la iesiri si la un comportament normal...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
luptele pentru retrocedare ? sau lupta pentru putere? | pr.marius | Biserica Ortodoxa Romana | 27 | 04.04.2009 01:08:47 |
|