Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 09:51:25
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Nu vorbesc de musulmanii din alte tari, ci despre cei autohtoni- ca o caracteristica : nu-si duc parintii la azil-au grija de ei, ii cinstesc foarte mult, iar fetele lor au o crestere foarte frumoasa- am colege din randul lor si sunt minunate. Dar ne respectam religia si ne bucuram unii la sarbatorile celorlalti- asadar-comuniune in interculturalitate si multiculturalitate, fara a ne afecta in vreun fel credinta- e vorba de omenie.
Dar ai sa gasesti comportamente frumoase si la alte religii, insa nu inteleg sa ma raportez la acestia altfel decat imi permit ca si crestin ortodox. Nu sunt obligat sa-i iubesc cu cele lumesti ale lor, ci fara cele lumesti ale lor...

Si m-am cam saturat..Subiectul este arzator pt romancele casatorite cu musulmani si care trec printr-o criza spirituala...Noi ortodocsi nu avem solutii pt dorintele lor ! Nu putem schimba ce ne-a lasat Hristos, nu putem deveni ecumenisti !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
BOR fata in fata cu ecumenism&globalizare sofiaiuga Biserica Ortodoxa Romana 21 30.10.2012 23:32:47
Relatii crestini-musulmani... veronica_dorina Religia Islamica 423 26.12.2010 17:14:41
relatiile crestini-musulmani loredana Religia Islamica 175 23.05.2007 01:39:19