![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu aveau competente legale? Dar ce? Esti doctor in drept? Nu erau activitati comerciale? Dar ce erau? Iar in plus, chiar daca Biserica este o organizatie non-profit, amenda nu a fost daca pentru evaziune. Au fost amendati pentru ca "s-a constatat ca nu exista casa de marcat si nu se emit bonuri fiscale" si "comisarii Garzii Financiare au gasit la Casa Pelerinului 1.265 de lei, suma care nu putea fi justificata cu documente". Iar declaratia celor in cauza: "Noi respectam legile Domnului, nu ale finantelor", e de tot rasul. Intrebarea care se pune este daca cultele trebuiesc impozitate sau nu. Cred ca raspusul il gasim la Matei 21: "17. Spune-ne deci nouă: Ce Ți se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu? 18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiți, fățarnicilor? 19. Arătați-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar. 20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta și inscripția de pe el? 21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Dați deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului și lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhiepiscopia Ortodoxa Romana in America si Canada | simona-carmen | Intrebari utilizatori | 0 | 02.09.2010 00:09:40 |
Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor | aaaaaaa | Intrebari utilizatori | 0 | 18.02.2010 15:02:00 |
Criza financiara din SUA | saccsiv | Generalitati | 72 | 24.02.2009 14:00:51 |
Intrebare despre arhiepiscopia Bucurestilor | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 30.01.2009 09:03:58 |
|