Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 21:43:59
Ostasul's Avatar
Ostasul Ostasul is offline
Member

Data înregistrării: 10.05.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
..si multi ti l-au urmat
Eu nu sunt pesimist, dar o familie de oraseni care au preluat un teren maricel peste drum de unde mergeam eu la cineva, tot asa s-au napustit la tara sa rupa piata. Au muncit saracii ce au muncit la rosii si castraveti..dupa care peste vre-o doi ani au murit amindoi, precizez, nu unul dintre ei, ci amindoi, de inima! ! !..nu stiu precis infarct ceva...unul dupa altul!

Trebuie sa nu fim negativi dar este important sa fi realist...daca nu esti crescut la tara, trebuie sa o iei usurel tata,..si mai ales sa stii ca spitalele sunt depaaaaaarte!..poti muri linistit de 10 ori pina ajunge o ambulanta la tine
Eu stiu pe cineva care si-a sacrificat viata toata pentru gospodaria de la tara, iar acum nimic nu-i mai trebuie.La batranete este greu sa te intorci la sat si o spun din experienta verilor petrecute acolo periodic. Dar fiecare face ce simte ca este mai bine pentru el.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarac vs Bogat AndruscaCIM Generalitati 46 09.01.2013 16:59:38
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09