Citat:
În prealabil postat de Ostasul
Daca vei vizita Mausoleul de la Marasesti, vei gasi dovada ca romanii nu au fost lasi- e usor sa arunci cu noroi- si-au lasat oasele sa albeasca pe campul de lupta- eu insumi am mormantul strabunicului acolo. In urma lui a ramas bunicul, in varsta de un an, el insusi decorat in razboi.
|
pledoaria mea, era,daca ati citit cu atentie toate postarile mele, o invitatie la echilibru,si la o viziune lucida,asupra istoriei romanilor,facuta insa in spiritul devotamentului absolut fata de neam si tara !
Dincolo de a ne imbata cu apa rece,sub influenta patriotismului ceausist al epocii de aur care le zugravea pe toate in roz,eu consider mai benefica pozitia unui nationalism critic,de nuanta legionara,deci de extrema dreapta !
Legionarii, dand dovada de o totala lipsa de ipozcrizie, nu se sfiau sa infiereze lipsurile si scaderile romanului, pentru ca odata constientizate aceste defecte sa se duca munca de depasire a lor si de corectie !
referitor la postarea dvs, desigur ca romanii au avut alaturi de momente mai putin bune, si momente de care putem fi mandri !
De ce atata contradictie si fluctuatie ,ma intreb totusi ?!