03.09.2010, 16:14:58
|
 |
Member
|
|
Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Noi tot ce putem face este sa-l rugam pe Dumnezeu sa-l ierte, nu-l conditionam. Pe de alta parte Par Serafim Rose, are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu pentru a depasi handicapul de a fi fost in timpul vietii homosexual, si cei care au intrat in contact cu ei si a discutat aceasta deviatie inteleg ca numai o interventie miraculoasa divina ar putea poate schimba felul lor de a fi.
Am discutat nu cu unul ci cu mai multi calugari homosexuali si mi-au marturisit acest lucru esential.
Ca urmare ei nu se pot schimba niciodata. Pot insa mima ca nu mai sunt activi.
Par Rose face parte din uriasul grup clerical care au fost dati afara din mediul catolic si/sau protestant in urma uriaselor sandaluri N Americane de pedofilie si activitate homosexuala si care neavind alte meserii s-au "reprofilat" imediat pe alte religii mai tolerante printre care evident si cea Ortodoxa N. Americana.
Citind lucrarile lui nu ai cum sa-ti dai seama(mai ales ca roman traind in Romania), asa cum spunea si Antonia( "Pe filosof nu barba il face") ci doar din cunostinte directe si/sau prin cei care l-au cunoscut.
Cind il citeam mai demult si nu cunosteam OMUL in spatele scrierilor, recunosc ca m-a luat valul si mi-a placut, insa ulterior cind am citit scrisorile lui din tinerete unde recunoaste ca era gay m-a scirbit.
A si murit ulterior se banuieste ca de SIDA insa aceste lucruri nu se publica.
|
Interesant,nici eu nu am stiut pana acum,iti multumesc pentru informatie!