![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Măi, măi, atâta ură și dispreț față de bărbați vă încălzește cu ceva? Dacă vă face să vă simțiți mai bine, urâți-i, disprețuiți-i, oricum ura și disprețul sunt valori creștine (amândouă, văd că vă declarați ortodoxe). Mare ispita asta de a urî și disprețui. Și ura nu este soluția, ai dreptate dragă felicitas. Cum să nu aveți dreptul la serviciu? Să vă spuneți părerea? Este cineva împotrivă? Care om cu scaun la cap se supără că femeia sa lucrează și întregește veniturile familiei? Iau ei înșiși decizia? Scutiți-i și luați și voi decizii să vedeți ce bine se vor simți când le mai luați din responsabilități și le veți împărți echitabil cu ei. O femeie independentă financiar e o binecuvântare pentru orice bărbat. Măcar pentru faptul că scapă de „mândria” de fi apăsat de preocuparea pentru ziua de mâine și grija de a se simți obligat să o întrețină numai pentru că este „masina de facut copii”. Citat:
Nu știu pe ce îți bazezi acele afirmații, dar „excepțiile” de care vorbești, s-ar putea să-ți devină regulă cunoscând mai bine nu bărbații ci oamenii în general. Credincioși sau nu, oamenii sunt mânați din variate motive în relațiile cu ceilalți. Ce-ar fi să vorbim doar despre relațiile și observațiile pe care le avem personal și să ne ferim de generalizări care nu aduc nici un serviciu nimănui. Citat:
„ce criterii sa ii iei si ce asteptari vrei sa ai de la ei” De la toți bărbații sau de la bărbatul visurilor tale? Ca o regulă de bun simț (mult enunțată, puțin asumată): să vedem mai întâi ce putem face noi pentru ceilalți și nu ce fac ceilalți pentru noi, indiferent că sunt bărbați sau femei.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si barbatul - ore munca | romandragut | Generalitati | 91 | 10.06.2016 09:24:57 |
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS | bob2909 | Generalitati | 1 | 28.08.2012 22:28:23 |
Nu il urasc, nu am nimic cu el ! | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 26.05.2010 22:47:02 |
|