![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Control medical. Tu chiar crezi ca vor fi examinate constiincios? Eu cred ca se vor elibera certificatele medicale pt un simplu plic (eventual o partida ca bonus). Pestii o vor duce mult mai bine, acum vor avea acoperire legala. Retelele de tigani si interlopi jubileaza acum cu sufletul la gura sa iasa legea. Totul va fi frumos la suprafata dar putred la interior ca mai tot ce exista in aceasta tara. Taxele le vor plati la fel ca orice alt "biznis" - adica zero. Doar nu crezi ca bastanii care vor avea atatea cheltuieli cu mita (politie, pompieri, anaf, medici) vor mai vrea sa plateasca si impozite. Poate asa, de spoiala. Sclavagismul va avea si el acoperire legala si cand va veni politia sa scoata cate o fata "managerii" vor spune: nu domle, nu am obligat-o, a venit ea singura ca a zis ca vrea sa faca bani sa-si ia cutare sau cutare. Deci rezultatele nu au cum sa fie decat dezastruoase. Iar cand faceti calcule si ipoteze nu uitati un lucru: Romania nu este o tara ca altele!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
Neincriminarea incestului si a prostitutiei | iulyaan | Generalitati | 99 | 02.04.2009 01:19:56 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|