Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 16:51:10
cristian67
Guest

Implicit Preot Nicolae Streza despre darul ce l-a dat Dumnezeu romanilor,ARSENIE BOCA

A vorbi si a scrie despre Parintele Arsenie Boca este o temeritate si o raspundere. Dar nici a tacea nu se cuvine, caci m-as arata lipsit de recunostinta fata de Parintele nostru duhovnicesc, care ne-a renascut "prin Evanghelie in Iisus Hristos", ca oarecand Sfantul Apostol Pavel pe Corinteni. Si ar insemna o impietate. Or, insusi Domnul nostru Iisus Hristos ne-a invatat sa fim recunoscatori fata de binefacatorii nostri.
Nu ma socotesc ucenic al Parintelui, in sensul Patericului, caci nu am putut sta mereu in preajma lui, ca sa-i pun des intrebari, asteptand raspunsuri. Dar ma socotesc fericit ca l-am avut duhovnic si parinte, atat cat s-a putut, si dau marturie ca altfel ar fi fost cursul vietii mele daca nu l-as fi cunoscut pe Parintele Arsenie. Acum, de-atunci au trecut 68 de ani, privind la roadele vietii sale, in constiinta ucenicilor Sfintiei sale, si a miilor de credinciosi din tara noastra, imi dau seama ce dar ne-a randuit noua Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minune la mormantul parintelui Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 115 07.11.2014 12:10:15
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Cazare: pe urmele parintelui Arsenie Boca E_my Pelerinaje la locuri Sfinte 14 04.09.2010 20:05:35
Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca eodor nastasa Generalitati 1 06.04.2010 14:35:50