Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 13:23:18
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
nu sunt ateu, dar sunt de acord cu andrei in aceasta problema. eu mi-am pierdut credinta, credeam orbeste, ma rugam mereu, plangeam, mergeam la biserica, incercam sa nu pacatuiesc, dar El nu a vazut stradania mea, nu m-a luat in seama, nu prea am multe, nici nu vreau bani sau alte bunuri, vroiam doar iubire. in schimb am primit tot mai multa suferinta. minciunile din evanghelie m-au indepartat de El. stiu ca ma asteapta iadul dar nu poate fi mai rau ca aici.
Cristi, te inteleg sa stii, ca am trecut si eu prin asta. Dar suferinta, m-a apropiat de El. Iti recomand sa citesti cartea Sfantului Siluan Athonitul, "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei". Ai sa gasesti acolo, un lucru asemanator cu al tau, Sfantul Siluan, ostenindu-se foarte mult, si ajungand la capatul rabdarii, a cartit impotriva lui Dumnezeu spunand: "Esti neinduplecat". Restul, ai sa aflii citind cartea. Si vorbeste despre problema ta cu parintele tau duhovnic, daca ai. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele Lui Iisus Hristos Sebastiana Din Noul Testament 9 26.07.2013 22:08:19
Numele lui Iisus Hristos androneo Generalitati 2 09.01.2012 13:27:11
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 10:26:43
Credinta in Iisus Hristos! Templier Knight Despre Biserica Ortodoxa in general 39 24.03.2011 23:16:30
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 22:30:22