Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 19:08:35
cristian67
Guest

Implicit libertatea copilului

Copilului sa nu-i dai libertate ca daca are libertate intr-o buna zi auzi ca a intrat la inchisoare ca a dat cuiva in cap. A venit cineva la mine, o mama si mi-a spus “ne-a batut fiul”. Iesit de la puscarie s-a dus direct la crasma si s-a imbatat iar cand mergea spre casa isi spunea: "Ce le pasa lor, eu am suferit la inchisoare iar ei au stat acasa, se duc la biserica." Cand a intrat si l-a vazut pe tatal in loc sa-l imbratiseze l-a luat la bataie spunandu-i: "Tata vreau sa-ti dau bataiea pe care trebuia sa mi-o dai pana la sapte ani si daca nu mi-ai dat-o, ti-o dau eu tie acum." Scapat din mana baiatului tatal a alergat plin de sange la politie. Atunci baiatul a luat-o pe maica-sa la bataie. "Mama nu-ti dau mai multa bataie decat pentru cei sapte ani." Maica-sa spariata a luat calusarul de mamaliga de pe soba si a inceput sa-i dea in cap baiatului: "Mai baiete tu dai in taica-tu?" Atunci cand dadea in maica-sa baiatul a auzit un glas afara care il striga. A iesit,s-a uitat, nu era nimeni dar s-a inegrit si a murit pe loc. Cand sa-l ingroape, a fost intrebat preotul: "Parinte, de ce a murit asa urat?" Parintele a raspuns: "Cine bate pe tatal, se usuca, iar cine bate pe mama il desradacineaza."
Ii nevoie de copii crescuti in frica de Dumnezeu. Cine i-a crescut asa are copii buni cine nu, mai bine nu-i are. Libertate? Stii cand e liber copilul? Cand se duce singur la biserica, la marturisit si face ascultare de duhovnic atunci ii liber.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Limbul copiilor Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 28 21.08.2012 10:22:12
spovedania copiilor mirelat Pocainta 35 29.03.2012 01:16:25
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Carte - Efectele televiziunii asupra mintii umane si despre cresterea copiilor in lum Ioan_Ciobota Generalitati 3 22.10.2008 19:22:50