![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandirea sa este "bolnavicioasa" din punctul TAU de vedere. Din punctul meu de vedere, gantirea TA este bolnavicioasa. Tu cand te imprietenesti cu cineva, il intrebi de ce religie e, daca e credincios, etc, inainte sa incepi sa tii la el ca la un prieten? "Mentionez ca desi are acest mod de gandire (inexplicabil de ciudat pentru mine), nu mi-a spus niciodata ca ar fi bine sa ma las de religia mea sau de convingerile mele, ci doar a polemizat cu mine pe acest subiect de cateva ori." Deci din moment ce omul respectiv a facut o alegere pentru el, numai pentru el, si nu vrea sa-i afecteze si pe altii, ce te manca pe tine sa-l cataloghezi drept bolnav? Daca venea din usa in usa sa le zica tuturor "Ba, nu mai fiti credinciosi, ca asa zic io" atunci intradevar puteai sa zici ca e nebun. Pana atunci, parerea mea, ciocul mic ca el nu s-a bagat peste credinta ta. Incercati sa ganditi si voi putin out of the box, ca nu tre' sa fie toata lumea de aceeasi parere cu voi. Ce-ar fi? Si credeti-ma pe cuvant ca un ateu e capabil sa iubeasca, ajute, sa-si sprijine aproapele, sa-l protejeze, etc la fel de bine ca si credinciosii. Cat pentru tine, Simona, parerea mea e sa-l lasi sa creada asa cum vrea. Poate din punctul tau de vedere gandirea lui este gresita. Insa te asigur ca si din punctul lui de vedere gandirea ta este gresita, si totusi el nu incearca sa te schimbe Last edited by mihai221; 29.09.2010 at 14:51:46. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
LA MULTI ANI Parintelui nostru drag! | candles in the wind | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 11.02.2012 01:18:43 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
Ce dar vom aduce lui Hristos? | Marius22 | Generalitati | 17 | 23.12.2009 15:50:32 |
|