Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2010, 21:18:39
Callyope Callyope is offline
Member

Data înregistrării: 09.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Aberezi la greu, Darwin începuse să aibă convingeri atee înainte să se căsătorească, tot ce spui e doar imaginația ta. Înainte de căsătorie, Emma, viitoarea lui soție, se temea că acele convingeri atee ale lui îi vor separa în viața viitoare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles...eligious_views

Și teoria evoluționistă nu a compus-o datorită morții fiicei sale, ea s-a coagulat treptat, vreme de decenii în mintea lui, începând cu mult înainte de căsătorie.

Nu e de mirare că cineva atât de înclinat spre fabulații dă credit și poveștilor cu extratereștrii. Nu ai nici cea mai vagă informare teologică, probabil nici în Dumnezeu nu crezi, cel puțin nu în sensul ortodox, de Ființă personală, prezentă, proniatoare.

Nu aberez si nici nu inventez, asa am citit...tu de unde stii ce era in mintea lui?

Dar este de mirare ca cineva care crede in Dumnezeu asa ca tine,si cunoaste asa bine pe Dumnezeu, gandeste si scrie cu atata rautate...ba mai este si arogant si plin de el...Eu IL simt pe Dumnezeu, asa cum vrea EL sa-L simt si faptul ca tu nu simti la fel ca mine , nu-mi da dreptul sa te fac necredicios sau sa te consider inferior!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine sau ce sunt carismaticii? magnolia Generalitati 36 07.07.2011 10:00:46
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Ucrainieni au realizat cine sunt andreicozia Generalitati 3 04.06.2010 10:24:07
Cine sunt cu adevarat? Generalitati 12 10.08.2009 21:52:09