Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Iti admir perseverenta ta in a-ti sustine o idee , in a sustine pe cineva , indiferent cine este acela ! Perseverenta e de admirat , dar tonul tau este de discutat , dar asta e alta poveste . Informatile pe care le-ai dat privind conferintele lui Klaus Kenneth sunt venite mult prea tarziu , dupa terminarea evenimentului in sine , neajutand cu nimic pe cei interesati de conferintele acestuia . Deci o mai atenta redactare a anunturilor tale se impune . Sincer , datorita thread-ului deschis de tine , m-ai facut curios sa aflu cat mai multe despre acest Klaus Kenneth , si am inceput cautarile , mai intai pe net , si daca am timp saptamana viitoare voi cauta si cartea , iar de n-o gasesc voi lua legatura cu cei de la Lumea Credintei , care a realizat un interviu cu acesta , si sper sa pot rezolva problema . Adevarat spui , ca nu poti vorbi de cineva daca nu-l cunosti bine , nu-i cunosti ideile , gandirea in general . Cred ca o detaliere a ta se impune , fara a intra in polemici fara rost chiar daca nu toti vor fi deacord cu tine . Terbuie sa te obisnuiesti cu dialogul , si mai ales cu cei ce nu sunt pe lungimea ta de unda .Pentru inceput iti pun un link "incomod" la adresa Klaus Kenneth pentru a-ti vedea parerea cat mai obiectiv posibil , de se poate ,sa nu interpretezi si aceasta ca o polemica , sau un atac la adresa ta : http://roncea.ro/2010/05/15/klaus-ke...i-new-age-iste
|
Cristian, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! mi-a mers la inima! eu cand i-am vazut prima oara o conferinta a acestui clovn, m-am cutremurat, m-am rascolit, zic, nu se poate! de ce lumea il asculta? helo? apoi mi-am adus aminte ca astazi crestinii habar nu au ce e aia ortodoxie, sau asa cum spunea cineva majoritatea celor care vin la biserica nu sunt siguri si nu stiu daca Dumnezeu e Treime sau nu.. merg cu gandul tot la bani, tot la patimi, tot la glume, la trup, la aceasta viata nenorocita, tot sa sporeaca in nivelul de trai, adica cer lui Dumnezeu insusi sa le dea mai multe motive sa se indeparteze de El.. Exact asta face acest om nenorocit si blestemat ,plin de diavoli din cei mai rai si mai parsivi.. le ofera circarilor ceea ce un circar isi doreste? dupa ce inseteaza omul nostru, care nu vrea si nu vrea sa citeasca un Sfant adevarat dar se imbulzesc la acest clovn care mai de care.. inseteaza dupa ras, dupa gume, dupa siropuri, cum bine s-a zis in acel articol, new age, spiritism, ba am auzit eu si yoga, ecumenism, toate, ce sa mai,care se vand astazi in revistele acelea cu multe pagini colorate.. asta ofera satana astazi prin klaus kent, puric si danion, trei crai apostati care polueaza biata noastra Biserica si asa slabanogita de vremurile in care traim..iertare..