![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cipru e exceptia, arata-mi tara mica europeana care sa nu fie paradis turistic sau fiscal - ambele garantii ale bunastarii pentru un stat liliputan. Plus bani de la greci si de la turci, care-si sustin fiecare partea de Cipru. Dar rusii, bulgarii, romanii, sarbii, ucrainenii, modovenii - cu totii sunt popoare care azi nu stralucesc, ci doar incearca din greu sa se ridice din coruptie si saracie. Nu stiu daca faptul ca sunt ortodocsi are vreo vina, personal cred ca comunismul (+ trecerea brusca la capitalism) ne-a adus asa. Suntem, mai degraba, un tot unitar d.p.d.v. geopolitic. Sfera de influenta rusa, comunismul, radacinile slave (romanii sunt exceptia), statalitatea intrepatrunsa cu biserica timp de generatii - toate astea ne-au facut ca azi sa fim majoritar ortodocsi si majoritar saraci. Pe scurt, am umblat cu cine nu trebuie. Parerea mea.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Faptele crestine si cele placute lui Dumnezeu | mihaisepo | Generalitati | 21 | 25.08.2011 10:20:35 |
| Cele doua biserici ortodoxe rupte de relatii | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 11.05.2011 16:06:57 |
| Ce sunt cele 7 plansuri | roman2010 | Generalitati | 3 | 13.07.2010 19:53:35 |
| Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! | elenavioletacocos | Generalitati | 189 | 16.01.2010 21:51:01 |
| Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 11:36:14 |
|
|