Citat:
În prealabil postat de nafisa
hei eu am prieten musulman si ne intelegem foarte bine :) si daca o sa avem copii ei n-or sa fie nici crestini nici musulmani, o sa invete despre ambele religii si cand vor fi mari vor fi liberi sa isi aleaga religia cea mai aproape de suflet. si cu asta am terminat dezbaterea. inteleg ca asa cum unei musulmance nu i se permite sa-si ia de barbat un crestin, nici crestinei nu i se permite sa ia un musulman..totul tine de religia copiilor! 1,2,3 sau mai multi copii care sa ingroase randurile adeptilor, fie de partea islamului fie de cea a crestinismului
nu am deschis niciodata truthtube si nici nu vreau sa o fac, este pierdere de vreme deoarece:
- prin prisma a ceea ce au facut cativa indivizi se ajunge la o generalizare grosiera care mai degraba influenteaza negativ privitorul - adica o femeie poate sa priveasca si sa zica "wow,ce e la astia" si atunci sa renunte sa il mai cunoasca pe acel barbat -musulman- dpdv obiectiv, preferand sa traiasca cu banuieli, suspiciuni si prejudecati
- de unde stiti ca aceia sunt musulmani ? oricine se poate chema musulman, sau in fine unii sunt musulmani dar pe de-o parte beau, altii nu respecta deloc religia..asa ca musulmani sunt multi dar cati cu adevarat? ca si in romania, cati sunt crestini cu adevarat si ce-ar fi sa-i judecam pe barbatii crestini dupa stirile de la ora 5? (plus ziarul can-can despre anumiti preoti si alte fetze bisericesti). mare atentie.
|
Poate ca merita sa citesti asfel de lucruri:
http://www.islam-watch.org/AyeshaAhm...-Practised.htm
(in islam pedofilia este permisa.. normal, de vreme ce mohamed era pedofil)