![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru utilizatorii care nu stiu,Nicolae asteapta acum sa se faca un reportaj de catre reporterul de la formula As si cum domnul respectiv este destul de ocupat,lucrurile se taraganeaza destul de tare. Eu tot sunt de parere ca cel mai important ii este un loc in care sa stea,fie el si temporar si apoi abia sa ne gandim la alte aspecte,dealtfel importante pentru viata sa. Dar,cine stie,poate trebuie incercat si asta,chiar sfidand conditiile date pentru ca,din cate cunosc,Nicolae isi doreste mult sa lucreze in afara. Ma gandesc ca am putea vorbi cu el sa vedem daca este de acord si sa cautam sa il ajutam sa mearga la astfel de interviuri.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 16.10.2010 at 06:01:23. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU | dorinastoica14 | Generalitati | 560 | 15.11.2010 15:44:51 |
Muzica la manastirea Sinaia | Micky | Muzica Bisericeasca | 0 | 28.05.2007 14:09:31 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|