@ loveeverywhere :
Parerea mea e sa ii lasi in ale lor...pe cat posibil sa refuzi sa te contrazici cu ei.......un adevarat traitor nu o sa creeze niciodata nimanui sentimentele pe care povestesti ca ti le-au creat tie respectivii...pentru ca cei care sunt cu adevarat traitori sunt caracterizati de compasiune pt cei din jur si tin cont de faptul ca uneori litera legii poate sa omoare...in schimb habotnicii de care vorbesti se cred, undeva in sinea lor(dincolo de smerenia rationala), destul de inaintati pe calea cea buna si probabil ar fi in stare sa te stranga de gat in numele lui Hristos iar mai apoi sa spuna ca au facut o fapta buna....deci orice discutie cu ei e de prisos...sunt niste frati de-ai nostri care sunt in ratacire si trebuie sa avem rabdare si mila de ei mai ales ca si noi insine precis avem alte probleme la fel de grave chiar daca nu atat de evidente....
p.s. : stiu ca e greu si ca iti fac sangele sa ti se suie la cap.....dar tocmai in aceasta incercare sta ascuns inca un pas pe "calea ce stramta"....Doamne ajuta!
|