Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2010, 22:29:11
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Practic vorbind, finanțarea de sorginte bugetară publică a Bisericii se face tot din banii contribuabililor ortodocși, tot din impozitele și taxele pe care ortodocșii le plătesc statului..
Intreaba-i pe acesti ortodocsi majoritari de care vorbesti daca sunt de acord cu propunerile tale. Vei vedea cum sar sa-si apere dreptul de a face avort in defavoarea Bisericii. Au fost foarte fericiti dupa 1989 ca li s-a redat acest drept, asa ca in 10 ani au devenit campioni europeni in avorturi.

Tu vrei sa pedepsesti conducerea pentru ca da voie la avorturi...dar daca tara asta este formata din asa buni crestini de ce e nevoie sa-i pazeasca cineva? Ar trebui sa nu mai doreasca avorturi si sa nu le faca de frica lui Dumnezeu, chiar daca parlamentarii le dau voie. Nu-i obliga parlamentarii sa faca avort, ei singuri o cer.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exista o rugaciune care o putem zice inainte de a citi din Sfanta Scriptura? mela me Rugaciuni 6 10.04.2014 20:28:30
Cum nu intelege BC Sfanta Scriptura si zice ca exista purgatoriu mihailt Biserica Romano-Catolica 328 22.02.2011 19:57:54
Exista Biserica Ortodoxa? Dj_ICU Generalitati 40 12.11.2009 13:56:49
exista Biserica Ortodoxa autonoma? paraschiva Generalitati 6 18.04.2008 07:56:16