Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2010, 00:42:32
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Nici sa nu pui la suflet! E o atitudine de copila, exact ca la varsta de 16 ani! Te-a jignit, asta e, viata merge inainte si fara ea!

Imi aduc aminte de o drama pe care am trait-o in timpul liceului, si s-a lasat cu o depresie foarte urata, care m-a urmarit cativa ani, din cauza unei asa-zise ''prietene'' binevoitoare. Ea, saraca, acum imi e mila de ea, tanjea la iubirea unui baiat, care chipurile ma iubea in secret, si de acolo a cam plecat tot.

Anii au trecut si am avut si alte prietene, inca foarte apropiate, ne-am ajutat la bine si la greu, pana la momentul in care s-a nimerit sa lucram in aceeasi firma, si oarecum indignata de promovarea mea, si-a schimbat atitudinea, evident m-a si jignit. Am ramas amice si in ziua de azi, dar totul are o limita.

Insa am ''pierdut'' o prietena sufletului meu, desi ea a ales alta cale, cale cu care io nu-s de accord, relatia s-a racit. Poate Bunul Dumnezeu va ingadui, si o va ierta si va veni inapoi.

De ceva timp, si io traiesc in strainatate, si am realizat ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sunt peste tot, inclusiv si aici. Si niciodata nu ne abandoneaza, ci ne iubesc.
Reply With Quote

Tags
false prietenii, jigniri, mojicii, tradari

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Despre cei care ingrijesc animalele fara stapan Carmen Costea Intrebari utilizatori 26 31.10.2010 08:47:32
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? Vladimir-Adrian Generalitati 43 25.09.2010 19:00:46
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05