Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Vezi rezultatele sondajului: Va place la omul care se gandesc la vrajitorii sau monstri?
Da 1 7,14%
Nu 13 92,86%
Votători: 14. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2010, 19:53:25
Monalisa Monalisa is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

Dedublarea personalitatii e primul semn al unei forme de schizofrenii; de-a lungul timpului am invatat ca chestiile refulate in subconstient si nediscutate cu nimeni, necomunicate, ne spovedite ies la suprafata sigur mai tarziu intr-un moment in care te astepti cel mai putin, toate vor defula si trebuie sa fim constienti de asta, din propria experienta vorbesc; comunicarea este totul si discutand cu cineva iar o astfel de personalitate are tendinte de izolare, are motive sa nu spuna aceste lucruri dat fiind faptul ca i-ar putea afecta situatia, nici nu l-ar ajuta prea mult!

Eu ma rog pt. omul asta si vreau sa-l ajut ca nu suport sa vad oamenii distrugandu-se de voie si nesiliti de nimeni de buna seama! Nu am de gand sa mai accept anormalitatea ca normalitate si faptul ca stiu de acest caz ma face responsabila si partasa la toate aceste pacate, pentru ca stau si nu-l ajut pe omul asta cu nimic, nici cu o rugaciune macar, imi dau seama ca situatia e foarte grava si ca nu pot sa fiu indiferenta la autodistrugerea acestui om in vreme ce se chinuie sa dea impresia ca totul este normal, ca poate gestiona situatia, toate astea vor iesi la iveala cand se asteapta mai putin daca nu comunica cu cineva despre aceste pacate, mai ales eu sunt un atat de fin psiholog, ma gandesc ca numai ajutorul reciproc il poate repune in starea de normalitate pe acest om valoros, altfel.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Deputatii rusi interzic publicitatea pentru vrajitori Eugen7 Generalitati 45 11.10.2010 12:04:52
"Taria noastra e subminata de vrajitori" vichy Vrajitoria 2 26.07.2008 22:26:11