![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Rezultatele sunt bune.
2. Subiectul are MULTĂ legătură cu religia. Le sfătuiesc mereu pe pacientele mele să nu facă acest test, ca și dublul test făcut mai devreme. E adevărat, succesul sfaturilor mele este mic spre inexistent, eu neputând să mă opun valurilor modei și spiritului vremii acesteia. Nu numai că e vorba de bani aruncați în vânt, dar optica ce stă la baza lor este greșită, iar angoasa apărută în timpul atât de vulnerabil al sarcinii este mare. Pentru cei (cele) care încă nu știu despre ce este vorba, aceste teste care se fac în trimestrul al II-lea al sarcinii sunt destinate a arăta dacă există vreun reisc crecut de anumite malformații fetale, și în primul rând de sindrom Down. "Risc dublu", care paralizează de teroare familii întregi, înseamnă că probabilitatea de sindrom Down (mongolism) este, totuși, sub 1 %. În cazul (frecvent) în care se constată acest grad de risc, pacientelor li se fac investigații care nu numai că sunt încă și mai costisitoare, dar amenință sarcina însăși: amniocenteza (introducerea unei sonde în "punga apelor" în care înoată copilul) sau chiar prelevaj din cordonul ombilical, adică scoaterea unui fragment din tubul cu care se alimentează copilul. Nu rareori aceste manevre duc la moartea copilului și frecvent fac să se nască înainte de termen. În cazul în care, în urma acestor manevre care sunt un fel de ruletă rusească a obstetricii, cu observația că cel mic nu poate fi întrebat dacă vrea să participe la mortalul joc, se confirmă că există risc crescut de malformații, pacienta este sfătuită să "termine sarcina". Această "terminare a sarcinii" constă în omorârea copilului fie prin avort provocat, numit "avort terapeutic", ca și când uciderea ar fi tratament, fie, mai des, prin "mica cezariană", adică o cezariană prin care se scoate un copil care încă nu poate respira și se sufocă în scurt timp. Împotriva acestei adevărate eugenii, care amintește de nazism, s-a pronunțat recent și primatul Spaniei. Și a rămas cu pronunțarea, industria asasinatului medical este mult prea înfloritoare spre a putea fi oprită.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
test de sinceritate | nicolae44 | Generalitati | 158 | 17.05.2012 00:33:41 |
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor | absolutep0wer | Generalitati | 7 | 08.06.2010 19:58:39 |
|