![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci cum poti cinsti harul Domnului dat unui om mai tare sau la un nivel cu Domnul care a creat si pe om si pe harul dat omului ? numindul parinte (caci este doar un singur parinte dupa scripturi) sarutindui si miinele si hainele si...tot asa mai departe ? Corect, eu am ideie despre ortodoxie, stiu ce inseamna solo scriptura si traditia sfinta si toate aceste chestii, insa eu nu apartin unei confesiuni, eu sunt un simplu cititor al sfintei scripturi care se mira de decalajul dintre ceia ce este scris si ceia ce se face, in general prin lume dar si in particular la ortodoxi. 1 Timotei 2: (citat de pe bibliaortodoxa.ro) 5. Căci unul este Dumnezeu, unul este și Mijlocitorul între Dumnezeu și oameni: omul Hristos Iisus, 6. Care S-a dat pe Sine preț de răscumpărare pentru toți, mărturia adusă la timpul său. 7. Spre aceasta am fost pus propovăduitor și apostol (adevăr grăiesc în Hristos, nu mint) - învățător neamurilor, în credință și adevăr. Acum atrage atentia la cine este in primul rind Mijlocitor, si ce spune Pavel despre sine insusi, ca este: un invatator, propovaduitor, apostol...dar nu parinte sfint(duhovnicesc). Last edited by Octavius; 14.11.2010 at 18:43:48. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate diverse din Sfintii Parinti | OvidiuO | Generalitati | 141 | 09.12.2013 20:11:04 |
Sfintii parinti ioachim si ana | patricia2006 | Nunta | 3 | 30.07.2012 21:36:23 |
Cine sunt Sfintii Parinti? | LaPetiteMoc | Sfinti Parinti (Patrologie) | 30 | 21.09.2011 22:48:29 |
Ce inseamna Dumnezeu judeca la Sfintii Parinti? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.12.2009 23:33:27 |
Sfanta Traditie si Sfintii Parinti | ancah | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 21.03.2008 13:28:49 |
|