![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
PLEDOARIE PENTRU VIAȚĂ
Ține-mă strâns mămico, ține-mi cald Și cu toată dragostea ajută-mi să mă formez Azi am șase săptămâni și cadoul pentru ziua mea E o pereche de doi ochi albaștri, luminoși cu care odată o să te pot vedea Deja am brațe și un nas cârn, iar la picioare niște lucruri mici: degete Privesc acum înainte spre viață: înghețată, melci, ursuleți și basme lungi. Mă întreb unde te duci azi, cu o mașină departe, departe? De ce zaci întinsă, fiind dusă pe un cărucior? Asta nu e ceva normal, nu se întâmplă tuturor! Ce ciudat mă simt! Trec printre niște uși, oamenii aceia în alb Dacă mă rănesc mămico?, țipă și nu te încrede! Nu mămico, nu te duce să dormi, nu mă lăsa singur de-ți pasă! Mi-e frică mămico și vreau să mă întorc acasă. Ce se întâmplă mămico? încep să plâng de-al tău dor. Fugi mămico, căci eu nu vreau să mor! Ei mă omoară mămico, îmi taie brațul, piciorul și inima mi-o taie. La revedere mămico și-ți mulțumesc că ai încercat Dar eu nu voi vedea cerul, păsările, nici iarba, nici copacii Nu voi auzi cântece tandre, nu voi simții briza apei, pitpalacii Te iubesc dragă mămico cu adevărat și mai sper, Că și tu m-ai iubit și nu m-ai uitat.- postat de Nico
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute | laurastifter | Morala Crestina | 35 | 22.03.2012 11:51:21 |
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? | Bogdan N | Generalitati | 9 | 31.05.2011 09:43:17 |
E pacat sa mergi la strand sau la mare? | alexya89 | Generalitati | 109 | 09.04.2011 13:46:57 |
Pacat enorm de mare? | derbyc | Generalitati | 19 | 22.10.2010 20:55:12 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
|