![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu spui sa stam sau sa nu stam langa aproapele nostru de sex opus (ruda)? Pentru ca ceilalti asa vor, sa nu stam, si nu inteleg de ce. Nu inteleg cu ce impiedica sotul/sotia, fratele/sora etc. care sta langa noi (si) in biserica iubirea noastra de Dumnezeu si rugaciunea. Ne rugam doar cu totii impreuna in biserica. Si cand este biserica plina, nu mai spun. Stam unde apucam. Banuiesc eu cam unde bati, dar parca ceri sa nu ne mai iubim rudele, aproapele. Cam asta sustii, sa nu-i iubim, ca ne intalnim cu ei inviata de apoi. Dar Dumnezeu ne spune: "iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti" (mai mult nici nu se poate) si ..."cum va iubesc si eu pe voi". Da, pe Dumnezeu trebuie sa-l iubim primul, dar nu exclusiv. Asa ceva El nu a cerut (sa-L iubim numai pe El), ca altfel nu ne dadea familie, frati, parinti, casatorie. Plus ca cele doua feluri de iubiri nu se pot compara. Fiecaruia i se da iubirea cuvenita, potrivita. Putem sa iubim si om si Dumnezeu in acelasi timp, pe fiecare in felul sau. Si cu asta am incheiat. Ispita este si forumul asta...
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 05:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|