Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2010, 20:46:21
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit rock on!

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
apartin generatiei de dupa anii 90, cand ,imediat dupa revolutie a fost o avalansa de muzica rock ! Tin minte ca ascultam de la metallica si megadeth, la paradise lost, sepultura, king diamond, death,candlemass !
acuma odata cu varsta,rockul metalic l-am parasit demult in favoarea altor genuri muzicale !
As zice ca fiecare varsta are genul ei de muzica, specific !
Si nu e nimic mai frumos, decat ca un tanar-adolescent, aflat la varsta inceputului neclar si confuz de viata, sa asculta rock- o muzica cu intonatii si texte filosofie !

Prin ce o fi rockul stanist, nu stiu, daca prin sinceritatea indoielii si a nesigurantei existentei divinitatii ,si a cautarii ei ,atunci si eu sunt satanist acuma...dar care din noi nu este...caci, care dintre oameni e absolut sigur totdeuna, si nu a avut nici un moment de indoiala, sau o incercare pe care nu a putut-o trece...
deci nu putem da cu piatra in rock ...pentru ca e un fenomen specific modernitatii, societatii care l-a gonit pe dumnezeu, iar rockul e o incercare de a-l cauta pe dumnezeu,fie si prin revolta impotriva lui !
Uite si pe cineva care sustine rockul.ma bucur

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Demoness of the rock florin.oltean75 Alte Religii 4 08.10.2011 12:40:57
Este pacat sa ascultam Rock? redandrei90 Generalitati 365 09.07.2010 15:08:36