Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2010, 20:51:59
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Chiar cred ca vine o clipa in istorie (cand? - nu stiu..), cand va veni un \\\"ori-ori\\\": Ori cu Dumnezeu, ori.. ce vrei. De ce indraznesc sa spun \\\"cred\\\"? Ma intemeiez pe cuvantul lui Hristos din Apocalipsa, cand spune la sfarsitul Apocalipsei: \\\"Cine nedreptateste mai nedreptateasca inca, cine spurca mai spurce inca, cine lucreaza dreptatea mai lucreze dreptatea, cine se sfinteste, mai sfinteasca-se. Caci iata Eu viu degrab, si rasplata Mea este in mana Mea, sa dau fiecaruia precum si-a ales.\\\"

Parintele Rafail Noica
Draga mea Rodica,ca sa-ti dau totusi o mana de ajutor,si sa ridic putin ceata pe care ai creat-o.

Citatul e interesant,si se refera la clipele din urma ale istoriei omenirii,cand va fi evident,sau va fi o despartire neta dinter cei care vor fi cu Hristos si cei care vor fi impotriva.Acum sunt cam amestecati,sunt si caldiceii...In acel timp,caldiceii nu vor mai exista.
Aceasta este cheia citatului...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biblia – Cuvantul lui Dumnezeu I.Calin Despre Sfanta Scriptura 143 17.08.2015 10:37:46
Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 0 05.10.2010 12:10:43
Cuvantul lui Dumnezeu nu este vorba multa Marius22 Generalitati 3 17.04.2010 19:29:05
Cultura Duhului - cuvant la lansarea cartii al Parintelui Rafail salmo Generalitati 1 24.10.2008 13:39:16