Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2010, 15:40:38
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Și mulțumesc că m-ai și botezat cu un nume nou: Vasile, dar mielul și vinul nu mi l-ai dat... ci doar așa... ai scornicit dumneata ceva... păi cum o să mă asemăn eu cu Marele sfânt Vasile cel Mare... eu sunt un umil Sandal... care iată e pus de dumneata pe scandal, să nu fie! Iar V-ul de la vsovi nu vine de la Vasile... Ci te-am iertat că m-ai și botezat și am și uitat de patima aprinderii tale ce vine din prostie... te rog să mă ierți, din prostia mea... că am sperat în zadar ca să nu ai patima aia pe care o știi dumneta... și acum iată că e evident că o ai... din moment ce te-ai aprins... nu-i așa?

Și eu cum să te botez ca să fim chit? Hilarion? Sau Billarion?... de la Boss... firește.
Dacă nu-ți place o să-ți zic Mișu, de la Mihai.
Și-ți dau și o cafeluță dacă tot te-am botezat, o cafeluță de la Vasile... pentru imposibila iubire.

Deci dragul meu frate și prieten, vs nu vine de la Marele sf. Vasile, ci acolo am pus două inițiale: V. , S. , și uite îți mai fac o dedicație muzicală... din tot sufletul, căci dacă ai încercat să ghicești crezând că ai știii pe Adevărul care ți-ar fi dezvăluit numele meu, iată că n-ai reușit, deci n-ai știut și n-ai ghicit, iar dedicația asta e pentru copii și nu e pentru oamenii mari... e pentru copiii ăia care mai calcă în străchini uneori... stră-chinurile părintești.

Last edited by vsovivi; 10.12.2010 at 15:47:48.
Reply With Quote