Citat:
În prealabil postat de disbel
Leviticul 24:19 Dacă cineva rănește pe aproapele lui, să i se facă așa cum a făcut și el.
Deci după vechiul testament are voie.
Matei 5:39 Dar Eu vă spun: Să nu vă împotriviți celui ce vă face rău. Ci, oricui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.
După noul testament nu are voie.
Ala bala portocala? Care alegem azi?:D
|
auzi tu vrei sa lovesti in dreapta si in stinga si toti deodata sa iti intoarca si celalalt obraz sa vada ce maestru esti tu in aplicarea pedepselor unor oameni ce nu ti-au facut nici un rau ci singura lor vina este faptul ca ei vor din tot sufletul sa creada si sa multumeasca pentru binefacerile primite de la un Dumnezeu ce voi nu il puteti intelege cit este de bun si de ingaduitor cu toata planeta.intr-o anumita imprejurare eu am primit o palma la care nu am reactionat nici cum si i-am spus celuia cu darul ca nu vreau sa pierd tot ce am acumulat in ultimul timp doar de dragul razbunarii caci 'razbunarea nu-i a noastra'Invatatorul meu mi-a spus sa intorc si celalalt obraz la care s-a rusinat duhul ce-l stapinea si nu a mai repetat lovitura.amu esti multumit?sperai sa nu o auzi pe asta.sau poate spui ca mint,dar erau multi asistenti de fata,acest lucru sa uitat repede caci nu exista in firea omului, dar de ii trageam vrio doua si peste20de ani se povestea de bataie.ala bala portocala ce parere ai?mai noi crestinii nu suntem laudarosi,si nu ne place sa spunem lucruri din acestea fiind-ca suntem smeriti dar uite ca vin ispititori ca voi si omul nu poate sa taca pina la urma,si isi face rau singur.